Een terras van de bouwplaats

Van Hattum en Blankevoort koopt 5 spoorlijn loungesets

Het terras van Van Hattum en Blankevoort (VH&B) was toe aan nieuw meubilair. Toevallig was er, op hetzelfde moment dat deze vraag onstond bij VH&B, een grote hoeveelheid veiligheidsplanken beschikbaar bij het project OV-SAAL. 

VanDeBouwplaats zag een uitstekende combinatie en ging samen met haar ontwerpers, geleid onder Tom Bokkers van Bokkers van der Veen Architecten, aan de slag met het ontwerp. De ideeen onstonden al snel om grote massieve meubels te ontwerpen met een rood-witte vlakverdeling. Na goedkeuring van het ontwerp door VH&B is De Delft in Rotterdam begonnen aan de productie van de 15 meubels (5 tafels en 10 banken). Enkele weken later was het moment dan eindelijk zover dat de meubels geplaatst konden worden op het terras van VH&B. Zie onderstaande foto's voor het resultaat!

Mocht u ook zulke meubels willen hebben, stuur dan even een e-mail naar info@vandebouwplaats.nl of bezoek onze website vandebouwplaats.nl   

Lounge los.jpg