Kantoren

Heeft u altijd al een industrieel kantoor willen hebben dat gemaakt is van reststromen? Of droomt u van een ronde vergadertafel met een diameter van 5 meter, gemaakt van een haspel? Dan helpen wij u bij VanDeBouwplaats graag verder. 

Samen met onze partners denken wij graag na over een duurzame inrichting van uw kantoor. Daarbij staan uw wensen en eisen voorop. Durf daarom uw vraag te stellen en wij gaan kijken naar de mogelijkheden. Wij schetsen, hakken, zagen, boren, schroeven en monteren maar wat graag op maat voor u. Neem contact met ons op, dan bespreken we geheel gratis de mogelijkheden met VanDeBouwplaats. 

MAIL ONS NU! 

 

Exclusieve opdrachten

Mocht u graag een nieuw product willen ontwikkelen samen met VanDeBouwplaats en haar partners. Of als u een grote hoeveelheid op maat gemaakte producten wilt bestellen die gemaakt zijn door VanDeBouwplaats, dan denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. 

Wij kunnen helaas niet voor iedere consument een tafel op maat laten maken, maar mocht u een grotere exclusieve opdracht voor ons hebben dan nodigen wij u graag bij ons uit. 

 

Zo hebben wij al eens 12 statafels gemaakt van transportkisten.......
Of 15 tuinmeubels van veiligheidsplanken........