icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ere wie ere toekomt. Dankzij Boele & van Eesteren hebben we niet alleen een gaaf ontwerp maar direct ook een waanzinnig mooie ervaring gekregen.

BIM-room Boosters.

Ere wie ere toekomt. Dankzij Boele & van Eesteren hebben we niet alleen een gaaf ontwerp maar direct ook een waanzinnig mooie ervaring gekregen. Deze tafels zijn ontworpen en gemaakt voor de BIM-room van Boele & van Eesteren in Rijswijk. Hier worden de nieuwe ontwerpen, gave ontwikkelingen besproken, uitgewerkt en doorontwikkeld. Met deze tafels verrijken we een dergelijke setting niet alleen met comfort en sfeer. We bieden direct een voortdurend appel aan bewustzijn van duurzaamheid, circulariteit en duurzaamheid. Waardes die voor opdrachtgevers steeds belangijker worden. Toch bijzonder als je beseft welke impact een tafel kan hebben in de realisatie van een gebouw, en daarnaast ook nog eens in de realisatie van een nieuw en hoopvol perspectief van de deelnemers van de TalentHub.

We overleggen graag even over de levertijden.

 Prijs BIM room booster: 550 euro excl. BTW 

 

Bestelformulier Vandebouwplaats

Hieronder kan je het bestelformulier invullen. Na het invullen zit je nog nergens aan vast en je hoeft ook niet meteen te betalen. 

De producten zijn niet standaard voorradig omdat het afhangt van de restmaterialen waar we beslag op kunnen leggen. Nadat we je bestelling ontvangen hebben nemen we contact op over de mogelijkheden van de leverdatum, verzending en de betaling.

Groet,

Team Vandebouwplaats

Bestelformulier