icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Een prachtig project wat op de TalentHub is ontwikkeld voor VolkerWessels Materieel & Logistiek.

Bouwhek: 

Een prachtig project wat op de TalentHub is ontwikkeld voor VolkerWessels Materieel & Logistiek. Hergebruik van bouwhekken en een nieuwe toepassing voor afgekeurd steigerhout. In een productieomgeving waarin talenten voor morgen ruimte krijgen voor ontwikkeling. Dat is direct ook een gaaf contrast, waar een hek bedoeld is om te begrenzen geeft het op deze manier juist ruimte. Te bestellen via Materieel & Logistiek.

Prijs in overleg

Bestelformulier

Hieronder kan je het bestelformulier invullen. Na het invullen zit je nog nergens aan vast en je hoeft ook niet meteen te betalen. 

De producten zijn niet standaard voorradig omdat het afhangt van de restmaterialen waar we beslag op kunnen leggen. Nadat we je bestelling ontvangen hebben nemen we contact op over de mogelijkheden van de leverdatum, verzending en de betaling.

Groet,

Team Vandebouwplaats

Bestelformulier