icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Van de bank om een bank te maken.

C3 bank: 

Binnen de C3 bank komen veel dromen bij elkaar. De ontwerper Rockproducts die op zoek is naar groei en ontwikkeling. Volkerwessels en Albeton die moeite hadden met de hoeveelheid beton die werd weggegooid. En de ruimte voor ontwikkelding die aanwezig is op de TalentHub. Beton weggooien doe je het makkelijkst als het nog vloeibaar is. En als je het dan ook nog eens in het juiste bakje gooit dan kan het alles worden. Dus ook een prachtige bank waarin ook het hout uit de reststromen van Volkerwessels wordt verwerkt

  • Concrete duurzaamheid
  • Gaaf design
  • Voor buiten als je hem niet binnen zet

Hoewel circulariteit niet altijd even goed te plannen is hebben we van deze banken wel een behoorlijke voorraad. Toch overleggen we graag toch even over de levertijden.

 Prijs C3 bank

Bestelformulier Vandebouwplaats

Hieronder kan je het bestelformulier invullen. Na het invullen zit je nog nergens aan vast en je hoeft ook niet meteen te betalen. 

De producten zijn niet standaard voorradig omdat het afhangt van de restmaterialen waar we beslag op kunnen leggen. Nadat we je bestelling ontvangen hebben nemen we contact op over de mogelijkheden van de leverdatum, verzending en de betaling.

Groet,

Team Vandebouwplaats

Bestelformulier