icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ligbed van resthout

Dit ligbed geeft je zelfs 's winters een warm gevoel.

Het leek eerst op de reststroom van de productie van piketpalen. Dunne  latten die overblijven van het schulpen van balken uit slooppanden. Velen zien dan vaak rotzooi! afval! Hooguit brandhout. Maar er was iemand die anders keek. Die zag dit prachtige ligbed. Gemaakt in samenwerking met Hekker Interieurbouw en de talenten van de TalentHub.

  • Circulair met flair
  • Geschikt voor buitengebruik
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Splintervrij

Doordat de producten op bestelling handgemaakt worden en er gebruik gemaakt wordt van circulair of gerecycled materiaal is het niet altijd mogelijk op voorhand een exacte levertijd af te geven. Levering zal dus gebeuren in overleg.

Prijs ligbed: 250 euro excl. BTW

 

Bestelformulier Vandebouwplaats

Hieronder kan je het bestelformulier invullen. Na het invullen zit je nog nergens aan vast en je hoeft ook niet meteen te betalen. 

De producten zijn niet standaard voorradig omdat het afhangt van de restmaterialen waar we beslag op kunnen leggen. Nadat we je bestelling ontvangen hebben nemen we contact op over de mogelijkheden van de leverdatum, verzending en de betaling.

Groet,

Team Vandebouwplaats

Bestelformulier