icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Robuuste ontspanning

M-chair: 

Aan het eind van het productieproces van de piketpalen bleef telkens een stukje balk over. Te kort voor een piketpaal en te lang om weg te gooien. Vanuit praktisch puzzelen om vooral een relaxte stoel te maken ontstond ineens een prachtig ontwerp. Alsof praktisch en relaxed niet prachtig mag zijn. Een stoel van grootse duurzaamheid. Het maken van de stoel geeft direct ook een prachtige ervaring aan de talenten van de TalentHub. 

  • Regained relaxing.
  • Voor buiten, maar waarom ook niet voor binnen.
  • Bewerkt met lijnolie 

Omdat circulariteit niet altijd even goed te plannen is en ruimte schaars hebben we geen grote voorraad. Graag overleggen we even over de levertijden. 

Prijs M-chair: 450 euro excl. BTW 

 

 

Bestelformulier Vandebouwplaats

Hieronder kan je het bestelformulier invullen. Na het invullen zit je nog nergens aan vast en je hoeft ook niet meteen te betalen. 

De producten zijn niet standaard voorradig omdat het afhangt van de restmaterialen waar we beslag op kunnen leggen. Nadat we je bestelling ontvangen hebben nemen we contact op over de mogelijkheden van de leverdatum, verzending en de betaling.

Groet,

Team Vandebouwplaats

 

Bestelformulier