Bekijk en bestel hier onze designproducten


VDB - Toekomststoel.jpg

De stoel voor de toekomst

Hier staat de toekomst! Met de volledig circulaire #toekomststoel van VanDeBouwplaats geeft u de toekomst letterlijk een stoel aan de vergadertafel. Deze stoel is altijd leeg en vertegenwoordigd de volgende generaties bij het maken van iedere beslissing en zorgt daarmee voor een duurzamere toekomst vol levenskwaliteit! 

De stoel is gemaakt van betonplex van het bouwproject Jaarbeursplein in Utrecht. Ook zo'n circulaire stoel? Bestel 'm via het formulier!

De Toekomststoel is groter dan een normale stoel. Wilt u de stoel in een normale of andere maat? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier

Deze stoel heeft SROI waarde! Er zit 16 uur sociale arbeid in de 100% sociale stoel, en 8 uur sociale arbeid in de 50% sociale stoel. 

Meer weten? klik dan HIER voor een flyer met uitgebreide omschrijving! 

#TOEKOMSTSTOEL

Bestel hier uw toekomststoel en ga voor de toekomst! Er zijn twee type toekomststoelen:

1. Circulaire Toekomststoel 100% sociale arbeid = €495,-
2. Circulaire Toekomststoel 50% sociale arbeid =  €395,-

*Prijzen zijn Excl. BTW en verzendingskosten

 

Naam *
Naam
Kies hier uw type stoel

AFVALBAK BERTUS

Bestel hier uw afvalbak(ken) en ga voor gescheiden afval in een circulaire bak! 

Prijs per bak  
€249,- 

*Prijzen zijn Excl. BTW en verzendingskosten  

Naam *
Naam
20180531_083606.jpg

Afvalbak voor afval, van afval

De afvalbak Bertus is een echt designproduct gemaakt van restmaterialen van bouwplaatsen. Ooit lag dit materiaal zelf in de afvalbak. Wij hebben het materiaal gered en geven het nu een tweede leven als een afvalbak! De afvalbak is gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Alleen de letters niet, die worden door ons gelaserd. 

De afvalbak is gemaakt van betonplex van het bouwproject Jaarbeursplein in Utrecht. Ook zo'n circulaire afvalbak? Bestel 'm via het bestelformulier!

20170824_163150.jpg

De Statafel van restmateriaal van de merwedebrug

Deze zeer grote, inklapbare en robuuste statafel is gemaakt van oude transportkisten die gebruikt zijn bij de renovatie van de Merwedebruggen. In vele kantoren en kantines is de tafel al niet meer weg te denken.

Binnenkort ook in uw kantoor? Bestel de tafel via het bestelformulier! 

 

STATAFEL MERWEDE

Bestel hier uw Merwede Statafel! Deze statafels zijn 100% circulair en 100% gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze statafel is behandeld met White Wash en heeft daarmee een witte tint en is extra duurzaam. 

De Merwede Statafel
€350,-
 

*Prijzen zijn Excl. BTW en verzendingskosten  

Naam *
Naam

Kantoren

Heeft u altijd al een industrieel kantoor willen hebben dat gemaakt is van reststromen? Of droomt u van een ronde vergadertafel met een diameter van 5 meter, gemaakt van een haspel? Dan helpen wij u bij VanDeBouwplaats graag verder. 

Samen met onze partners denken wij graag na over een duurzame inrichting van uw kantoor. Daarbij staan uw wensen en eisen voorop. Durf daarom uw vraag te stellen en wij gaan kijken naar de mogelijkheden. Wij schetsen, hakken, zagen, boren, schroeven en monteren maar wat graag op maat voor u. Neem contact met ons op, dan bespreken we geheel gratis de mogelijkheden met VanDeBouwplaats. 

MAIL ONS NU! 

 

Exclusieve opdrachten

Mocht u graag een nieuw product willen ontwikkelen samen met VanDeBouwplaats en haar partners. Of als u een grote hoeveelheid op maat gemaakte producten wilt bestellen die gemaakt zijn door VanDeBouwplaats, dan denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. 

Wij kunnen helaas niet voor iedere consument een tafel op maat laten maken, maar mocht u een grotere exclusieve opdracht voor ons hebben dan nodigen wij u graag bij ons uit. 

 

Zo hebben wij al eens 12 statafels gemaakt van transportkisten.......
Of 15 tuinmeubels van veiligheidsplanken........