Modulaire Buitenbibliotheek

Bij de TalentHub hebben we in samenwerking met Combiwel een unieke, modulaire buitenbibliotheek vervaardigd uit duurzaam betonplex. Deze minibieb is meer dan alleen een boekenrek; het is een architectonisch kunstwerk dat uitnodigt tot gemeenschapsinteractie en bijdraagt aan de circulaire economie.

veraf

Modulair Ontwerp:

Het modulaire ontwerp van de buitenbibliotheek biedt een hoge mate van aanpasbaarheid. De units kunnen eenvoudig worden geassembleerd of geherconfigureerd, waardoor het mogelijk is om de minibieb aan te passen aan verschillende omgevingen en behoeften. Of je nu een compacte opstelling wilt voor een kleine tuin of een uitgebreide configuratie voor een park, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Duurzaam en Functioneel:

Gemaakt van duurzaam betonplex, is deze buitenbibliotheek ontworpen om lang mee te gaan, ongeacht de weersomstandigheden. Het gebruik van restmateriaal in het productieproces draagt bij aan een duurzame toekomst, waarbij afval wordt omgezet in waardevolle, bruikbare producten.

 

Gemeenschapsinteractie:

Het eindontwerp is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De buitenbibliotheek fungeert als een centraal punt in de gemeenschap, waar mensen samenkomen om boeken te delen en te lezen. Het nodigt uit tot interactie en versterkt de banden binnen de buurt.

 

Gemaakt door Vakmensen:

Deze minibieb is met zorg en vakmanschap gemaakt door Jarno en Mats, twee getalenteerde leden van de TalentHub. Mats zegt hierover: “Het geeft altijd een goed gevoel om van restmateriaal een bruikbaar meubel te maken.”

 

Kenmerken:

 

Modulair en Aanpasbaar: Eenvoudig te assembleren en te herconfigureren units.

Duurzaam Materiaal: Gemaakt van weerbestendig betonplex.

Esthetisch Ontwerp: Uitnodigend en architectonisch interessant.

Gemeenschapsfocus: Bevordert interactie en saamhorigheid.

 

Met deze modulaire buitenbibliotheek voeg je niet alleen een praktisch element toe aan je buitenruimte, maar draag je ook bij aan een duurzame en betrokken gemeenschap. Ontdek de vele mogelijkheden en laat je inspireren door de creativiteit en duurzaamheid van de TalentHub.

 

Prijs op aanvraag

Leuk! Ik wil ook een Modulaire Buitenbibliotheek!

Plaats je bestelling via het bestelformulier. Na het invullen van het formulier zit je nog nergens aan vast en je hoeft ook niet meteen te betalen. De producten zijn niet standaard voorradig omdat het afhangt van de restmaterialen waar we beslag op kunnen leggen. Nadat we je bestelling ontvangen hebben nemen we contact op over de mogelijkheden van de leverdatum, verzending en de betaling.

Bestellen