Ligbed van resthout.JPG

Mooie producten van restmaterialen

Van afval en restmaterialen naar design

Hoe mooi zou het zijn als afval en restmaterialen een nieuwe bestemming krijgen in de vorm van een gaaf product?

Bij vandebouwplaats worden unieke, veelal eenmalige producten gemaakt. Dit hangt af van de reststromen die op dat moment beschikbaar zijn. Reststromen zijn uniek. De ene bouw heeft dit en de andere dat. We proberen een rode lijn te vinden daarin. Het is een proces van ontdekken met elkaar.

M-chair tuin.jpg

M-Chair

M-Chair

Aan het eind van het productieproces van de piketpalen bleef telkens een stukje balk over. Te kort voor een piketpaal en te lang om weg te gooien. Vanuit praktisch puzzelen om vooral een relaxte stoel te maken ontstond ineens een prachtig ontwerp. Alsof praktisch en relaxed niet prachtig mag zijn. Een stoel van grootse duurzaamheid. Het maken van de stoel geeft direct ook een prachtige ervaring aan de talenten van de TalentHub.

Bekijk en bestel
coverloungetafel.png

Loungetafel

De tafel is een uniek meubelstuk dat is gemaakt van restmaterialen die anders zouden worden weggegooid. Door gebruik te maken van restbeton dragen we bij aan de circulaire economie. De tafel is ontworpen met een strakke, zachte vormen en moderne look, perfect voor elke woonkamer maar ook buiten zou die niet misstaan. De tafel is sterk en duurzaam, en zal een blijvende aanvulling zijn aan elk interieur. Bestel nu in onze webshop en voeg een prachtig, milieuvriendelijk meubelstuk toe aan uw huis.

Bekijk en bestel
Ligbed van resthout.jpg

Ligbed van resthout

Het leek eerst op de reststroom van de productie van piketpalen. Dunne latten die overblijven van het schulpen van balken uit slooppanden. Velen zien dan vaak rotzooi! afval! Hooguit brandhout. Maar er was iemand die anders keek. Die zag dit prachtige ligbed. Gemaakt in samenwerking met Hekker Interieurbouw en de talenten van de TalentHub.

Bekijk en bestel

Het laatste nieuws

Meer nieuws
C-chair 5.jpeg

Duurzaamheid, circulariteit en maatschappelijke impact.

Van restmaterialen van bouwplaatsen worden door de talenten van de TalentHub herkenbare producten gemaakt. De inkomsten komen ten goede van de TalentHub.