Circulaire Statafel DigiLab!

Hij staat er al een tijdje te shinen. In het DigiLab aan de Lange Dreef 13 in Vianen. Een prachtige stamtafel gemaakt uit de reststromen van Volker Wessels. Met hout vanuit de BVGO en met staal en beton vanuit VolkerInfra.

IMG_4870.jpg

duurzaamheid en circulariteit met de mens als centrale factor.

Deze tafel mag een symbool zijn van wat duurzaamheid en circulariteit betekend. VolkerWessels laat hiermee zien dat ze deze thema's serieus nemen en er dagelijks aan herinnerd willen worden. Maar met deze tafel laten we ook direct zien dat ruimte voor ontwikkeling en perspectief voor mensen erg belangrijk is.

De tafel is niet alleen gemaakt van reststromen. Hij is ook geproduceert in samenwerking met interieurbouwer Hekker uit Sassenheim. Door deze samenwerking heeft de ervaring voor de mensen van de TalentHub Crew weer een extra dimensie gekregen. We konden het estetisch niveau en het kwaliteitsnovieau naat een hoger plan brengen. Er onstonden nieuwe uitdagingen en we zijn gaan werken met nieuwe technieken. 

Als je aan deze tafel staat bedenk dan ook dat deze tafel een stukje hervonden trots representeert van een aantal mensen.

61F098C8-62FF-4FA0-A215-DBACFF4891ED.jpeg