Chunky Chair

Met trots presenteren wij ons nieuwe exclusieve product: De chunky Chair, een circulaire stoel, gemaakt van resthout en afgedankte kleding.

Chunky Chair.png

Een duurzamere en sociale toekomst

Dit product is ontworpen en gemaakt door de getalenteerde leden van de TalentHub van Level 5. Door het gebruik van resthout en afgedankte kleding creƫren ze niet alleen een prachtig en hip product, maar dragen ze ook bij aan een duurzamere en sociale toekomst.

Prijs in overleg.

Chunky Chair.png

Circulair ondernemen

Met deze circulaire stoel willen we laten zien dat circulair ondernemen niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook een echte toegevoegde waarde biedt voor de consument. Het product is verkrijgbaar als set van 2 en is bedoeld voor binnengebruik bijvoorbeeld in de wachtkamer.

Ja, ik wil de Chunky Chair!

Plaats je bestelling via het bestelformulier. Na het invullen van het formulier zit je nog nergens aan vast en je hoeft ook niet meteen te betalen. De producten zijn niet standaard voorradig omdat het afhangt van de restmaterialen waar we beslag op kunnen leggen. Nadat we je bestelling ontvangen hebben nemen we contact op over de mogelijkheden van de leverdatum, verzending en de betaling.

Bestellen