DayStart Table

Een prachtig begin van de dag op de fundamenten van het besef van circulariteit en duurzaamheid.

Daystart table 2.jpg

Een prachtig begin van de dag op de fundamenten van het besef van circulariteit en duurzaamheid. Op elke bouwplaats begint de dag met afstemming en overleg. Ieder keer weer met het besef van het waarom. Niet alleen waarom doen we wat we doen? Maar ook waarom doen we dat met verantwoordelijkheidsgevoel voor duurzaamheid en circulariteit.

Deze tafel wordt gemaakt op de TalentHub en biedt daarmee direct ook een ervaring aan mensen die investeren in hun toekomst en nieuw perspectief. Daarnaast wordt de tafel ook nog eens gemaakt van materiaal wat al eerder door het “systeem” was afgeschreven. Toch gaaf om te zien dat dat dus niet waar is. Geeft direct ook nieuw potentieel of alternatieven voor wat we in ons dagelijks leven meemaken.

Als je de tafel dan toch besteld, vraag direct naar het verhaal achter jouw unieke tafel. Wie heeft eraan gewerkt en wat heeft dit betekend voor deze persoon. Maar ook, geef ons terug wat de tafel voor jou doet, en voor de mensen die er dagelijks hun dag mee beginnen.

We overleggen graag even over de levertijden.

Day start table: 500 euro excl. BTW

Ja, zo willen wij ook aan iedere dag beginnen!

Plaats je bestelling via het bestelformulier. Na het invullen van het formulier zit je nog nergens aan vast en je hoeft ook niet meteen te betalen. De producten zijn niet standaard voorradig omdat het afhangt van de restmaterialen waar we beslag op kunnen leggen. Nadat we je bestelling ontvangen hebben nemen we contact op over de mogelijkheden van de leverdatum, verzending en de betaling.

Bestellen