Sportieve rugtas

Ben je op zoek naar een tas die niet alleen functioneel is, maar ook een verhaal vertelt? Dan heb ik iets bijzonders voor je: de sportieve rugtas van TextielLab, gemaakt van gerecyclede vlaggen van VolkerWessels!

Deze rugtas is meer dan alleen een accessoire. Het is een tastbaar bewijs van onze toewijding aan duurzaamheid en circulaire mode. Elk stuk stof dat in deze tas wordt gebruikt, is afkomstig van oude vlaggen van VolkerWessels. Door deze vlaggen een nieuw leven te geven, verminderen we afval en zetten we een stap in de richting van een groenere toekomst. ♻️

De sportieve rugtas is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook praktisch en stijlvol. Met zijn ruime compartimenten, verstelbare banden en hoogwaardige afwerking biedt hij alle ruimte en comfort die je nodig hebt tijdens je sportieve avonturen, dagelijkse bezigheden of reizen.

Prijs in overleg.

Ja, ik wil ook zo'n sportieve rugtas!

Plaats je bestelling via het bestelformulier. Na het invullen van het formulier zit je nog nergens aan vast en je hoeft ook niet meteen te betalen. De producten zijn niet standaard voorradig omdat het afhangt van de restmaterialen waar we beslag op kunnen leggen. Nadat we je bestelling ontvangen hebben nemen we contact op over de mogelijkheden van de leverdatum, verzending en de betaling.

Bestellen